Χρυσόγονος: Έχω να δω τον Τσίπρα 2 χρόνια, ενημερώνεται από τον Καρανίκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 11:39 Χρυσόγονος: Έχω να δω τον Τσίπρα 2 χρόνια, ενημερώνεται από τον Καρανίκα

«Ζωντανό» είναι το ενδεχόμενο της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη κατά τον Κώστα Χρυσόγονο.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο Ρ/Σ ΣΚΑΙ ότι ο Σόιμπλε θα ήθελε μια τιμωρητική έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη η οποία θα συνέτιζε και θα πτοούσε Γαλλία και Ιταλία.

«Δεν τον ενδιαφέρει αν θα κυβερνά την Ελλάδα η Αριστερά ή η Δεξιά» δήλωσε ο κ. Χρυσογόνος ο οποίος άφησε παράλληλα εμφανείς αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Μαξίμου.

Αποκάλυψε ότι ο Πρωθυπουργός έχει να συναντήσει τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον Μάρτιο του 2015.

«Μάλλον ενημερώνεται για τα ευρωπαικά ζητήματα από τον κ., Καρανίκα και το Μαξίμου» παρατήρησε δηκτικά ενώ ερωτηθείς εάν η μη επαφή του με τον αρχηγό της κυβέρνησης οφείλεται στη δημόσια παρουσία του είπε «Τι να κάνουμε σε οποίον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

Ο κ. Χρυσόγονος υποστήριξε ότι έχουν γίνει βήματα στην καταπολέμηση του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος πλην όμως είναι ανεπαρκή ενώ τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει η εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάπτυξη.

Τέλος εκτίμησε ότι μετά το πέρας της β αξιολόγησης ακολουθεί και άλλη.

Τι απαντά το Μαξίμου

Άμεση ήταν η απάντηση Μαξίμου που μέσω κύκλων του δήλωσε πως «Ο Πρωθυπουργός καταλαβαίνει την αγωνία του κ. Χρυσόγονου αλλά δεν επιλέγει συνομιλητές από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών». 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση