Έλλειψη νερού στο Φάρο Ραχών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 08:45 Έλλειψη νερού στο Φάρο Ραχών

Διαβάστε την Επιστολή Διαμαρτυρίας των κατοίκων - ιδιοκτητών σπιτιών περιοχής Φάρου Ραχών

«Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης νερού που ζούμε στις οικίες μας στην περιοχή Φάρου Ραχών και συγκεκριμένα στην θέση αριστερά οικίας Ζαγκουβά (όπως κοιτάμε την οικία) τις τελευταίες ημέρες και να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την ανυπαρξία λύσεως του προβλήματος. 

Τις τελευταίες μέρες, στη μέση του καλοκαιριού, ζούμε για μια ακόμα φορά στην εν λόγω   περιοχή  σπιτιών το πλέον «μόνιμο» φαινόμενο της έλλειψης νερού σε ώρες ευρείας χρήσης (από 08:00π.μ.  έως 00:00 μ.μ.). 

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία  διαβεβαίωση ότι το  πρόβλημα θα  λυθεί με στοχευμένες παρεμβάσεις και έργα.

Εδώ και πολλά χρόνια υπήρχε μειωμένη πίεση ροής νερού και το διάστημα του δεκαπενταύγουστου πέντε μέρες πρίν και πέντε μέρες μετά η κατάσταση  ήταν η ίδια, όπως τώρα την περίοδο του 2023. Σήμερα, κατά την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο καθόσον, τίποτα δεν διορθώθηκε και το φαινόμενο ξεκίνησε από αρχές καλοκαιριού και όχι μόνο κατά την περίοδο το 15αυγούστου!!! Σ   Συχνές  ανυπαρξία νερού επί μονίμου βάσεως και φτάσαμε στο σημείο τον Ιούλιο του 2023, σε ημέρες που η θερμοκρασία έφτασε τους 44 βαθμούς, να μην έχουμε και πάλι το βασικότερο αγαθό,το νερό.

Μετά από όλχηση στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, παρέμβει υπάλληλος της Υπηρεσίας Ύδρευσης  στις 24-07-2023  ρυθμίζοντας τον μειωτή και το bypass, όπως ενημερωθήκαμε  το οποίο όμως, δεν έλυσε  το μεγάλο αυτό πρόβλημα, διότι το Σαβατοκύριακο αλλά και σήμερα Δευτέρα 31-07-2023, δεν υπάρχει νερό και μας ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με άλλες παρεμβάσεις, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο, παρά να μαζεύουμε νερό αργά το βράδυ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση