Ρεγκίνι: Πυριτιδαποθήκη περιμετρικά οικίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 18:26 Ρεγκίνι: Πυριτιδαποθήκη περιμετρικά οικίας

Είμαι κάτοικος Αθηνών και διατηρώ εξοχική κατοικία στο Ρεγκίνι Φθιώτιδας. Το σπίτι είναι εντός οικισμού, νόμιμο  και φυσικά  πληρώνω ανελλιπώς όλα τα προβλεπόμενα (δημοτικά τέλη, φόρους κλπ).

Οι φωτογραφίες, που σας αποστέλλω, είναι από τα όμορα οικόπεδα που φυσικά έχουν όλα ιδιόκτητες. Έχω αναφέρει στο πρόεδρο της κοινότητας επανειλημμένα το πρόβλημα αυτό, που όπως αντιλαμβάνεστε δεν είναι μόνο αισθητικό, αλλά ζωτικής σημασίας, καθώς πέρα από φίδια, ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή και τεράστιος κίνδυνος πυρκαγιάς. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως έχει επικοινωνήσει με τους ιδιόκτητες, αλλά εκτός από έναν, οι υπόλοιποι δεν ιδρώνει το αυτί τους.

Απευθύνομαι σε εσάς γιατί παρακαλάω εδώ και 3 χρόνια να κάνουν όλοι το προβλεπόμενο, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα.

Μέχρι να γίνουμε η επόμενη  Εύβοια ή η επόμενη Ρόδος και να μιλάμε πάνω από τα αποκαΐδια. Δυστυχώς πέρα από την "ανικανότητα" των εκάστοτε κυβερνώντων και υπευθύνων μεγαλύτερη ανικανότητα είναι η ανευθυνότητα όλων μας.

Παρακαλώ πλέον για την δική σας βοήθεια, για να μην θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και περιουσίες 

Με εκτίμηση 
Υφαντής Σωτήρης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση