Λαμία: Ένα απέραντο πάρκινγκ η Λεωφόρος Καλυβίων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 12:49 Λαμία: Ένα απέραντο πάρκινγκ η Λεωφόρος Καλυβίων (ΦΩΤΟ)

Λαμία 2023...........μια νέα πραγματικότητα έχει διαμορφωθεί στην Λ. Καλυβίων, απέναντι ακριβώς από την είσοδο της  Περιφέρειας και του ΚΕΥΠ.

Στο ρεύμα προς το κέντρο της Λαμίας,  καθημερινά παρκάρουν αυτοκίνητα, αδιαφορώντας για το ότι η στάση και η στάθμευση απαγορεύεται...........μπλοκάρουν τις στάσεις του αστικού λεωφορείου, μπλοκάρουν την διάβαση πεζών, ανεβαίνουν πάνω στο σχεδόν ανύπαρκτο πεζοδρόμιο και δυσκολεύουν την κυκλοφορία των οχημάτων, καταλαμβάνοντας την μια λωρίδα του δρόμου.

Άραγε, οι πεζοί και όσοι χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία, έχουν δικαιώματα σε αυτήν την πόλη;

Πρέπει να συμβεί πρώτα κάποιο ατύχημα και έπειτα να συγκινηθούν οι αρμόδιοι; Η τροχαία έχει σκοπό να κάνει κάτι για αυτήν την κατάσταση (έχει ειδοποιηθεί αρκετές φορές, αλλά αποτέλεσμα δεν υπήρξε.......γιατί;); Οι τοπικοί άρχοντες, τωρινοί και επόμενοι, έχουν περπατήσει ποτέ την πόλη, για να δουν τα προβλήματα; Τέλος, αυτή την πόλη θέλουμε για τα παιδιά μας;

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση