Καταγγελία για δεσποζόμενα ζώα στα Λουτρά Υπάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 11:55 Καταγγελία για δεσποζόμενα ζώα στα Λουτρά Υπάτης φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη σχετικά με δεσποζόμενα σκυλιά σε οικία στα Λουτρά Υπάτης:

«Κύριε  Διευθυντά,

Όσα, για τα αδέσποτα σκυλιά, σας εξέθετα  με αναφορά μου, την οποία και δημοσιεύσατε στην εφημερίδα σας την 15η / 9 /2018,  ισχύουν κατά κεραία! Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν αρμόδιοι, όπως ρωτούσα τελειώνοντας.

Επανέρχομαι σήμερα όχι μόνο για τα αδέσποτα, αλλά κυρίως για κείνα που ζουν υπό δεσποσύνη και συγκεκριμένα:

Ιδιοκτήτρια διώροφης οικοδομής, επί της οδού Κ. Αγαθοκλή, στα Λουτρά Υπάτης, γύρω στην οποία υπάρχουν έξι ξενοδοχεία, συμβιώνει από ετών με ένα κοπάδι σκυλιών. Η ζωή και η εργασία μας έχουν γίνει μαρτυρικές και ανεπιφύλαχτα προσυπογράφω όσα κατήγγειλαν στις αρχές πρόσφατα πέντε τοπικοί φορείς, εγγράφως.

Δεν εχθρεύομαι τα ζώα, αλλά, δικαιώματα οι εργαζόμενοι, οι μικροεπιχειρήσεις, όσοι μοχθούν για το ψωμί τους, οι άρρωστοι, οι ηλικιωμένοι που ψάχνουν για λίγη ανακούφιση στα ιαματικά νερά δεν έχουν;

Ούτε του ελάχιστου σεβασμού ή ανθρωπισμού αξίζουν;

 Ευχαριστώ για τη φιλοξενία»

Κώστας Ψαρογιάννης                         

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση