Απίστευτο: Κάνει 1.600 χιλιόμετρα την ημέρα για να πάει στη δουλειά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:16 Απίστευτο: Κάνει 1.600 χιλιόμετρα την ημέρα για να πάει στη δουλειά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα ταξιδεύατε καθημερινά από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη (και πίσω) για να πάτε στη δουλειά σας; Σας φαίνεται παράλογο; Ίσως όμως και να μην είναι.

Το πρόγραμμα είναι καθημερινό και επαναλαμβάνεται με αυστηρότητα. Ξύπνημα στις 3 το πρωί, ταξίδι πήγαινε-έλα 1.600 χιλιομέτρων, επιστροφή στο σπίτι στις 11 το βράδυ. Και αυτό κάθε μέρα, εδώ και αρκετούς μήνες.

Η περίπτωση της 29χρονης Ιταλίδας Giuliano είναι πραγματικά μοναδική. Και την έχει κάνει viral σε όλα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Η διαδρομή που κάνει καθημερινά είναι από το Νότο της Ιταλίας στον Βορά. Από τη Νάπολη στο Μιλάνο.

Ξυπνά στη μέση της νύχτας, παίρνει το λεωφορείο για τον κοντινό σταθμό, και στις 5.09 το πρωί ανεβαίνει στο τρένο για το Μιλάνο.

Η διαδρομή κρατά λιγότερο από τεσσεράμισι ώρες, και έτσι βρίσκεται στην δουλειά της στο σχολείο τέχνης Boccioni στην Piazzale Arduino στις 10 το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση