ΗΠΑ: Η στιγμή της φονικής επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 12:24 ΗΠΑ: Η στιγμή της φονικής επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη - Σοκαριστικό βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο απεικονίζει την επίθεση αλιγάτορα σε 85χρονη γυναίκα στη Φλόριντα, η οποία προσπάθησε να σώσει τον σκύλο της.

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση αλιγάτορα σε 85χρονη γυναίκα στη Φλόριντα, η οποία είχε βγάλει τον σκύλο της βόλτα στην όχθη μιας λίμνης, σε ένα συγκρότημα για συνταξιούχους.

Όπως φαίνεται και στο σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε από τη στιγμή της επίθεσης, η γυναίκα ατένιζε αμέριμνη το τοπίο, όταν ο αλιγάτορας πλησίαζε και ετοιμαζόταν να επιτεθεί στην ηλικιωμένη και τον σκύλο της.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο εδώ:

Μια γειτόνισσα της 85χρονης, αφηγήθηκε ότι είδε το θύμα να προσπαθεί να σώσει τον σκύλο που είχε δεχτεί επίθεση από το ερπετό. Όμως ο αλιγάτορας, μήκους 3 μέτρων, την τράβηξε και αυτήν μέσα στο νερό.

«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε η γειτόνισσα, η 77χρονη Κάρολ, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPBF.

Η Κάρολ ενημέρωσε τις υπηρεσίες διάσωσης και πήγε να βοηθήσει τη φίλη της κρατώντας ένα καμάκι, όμως η γυναίκα «δεν ήταν πια εκεί».

Ο σκύλος σώθηκε όμως η ιδιοκτήτριά του υπέκυψε στα τραύματά της, ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης η Υπηρεσία Αλιείας και Προστασίας της Πανίδας (FWC) της Φλόριντας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς της θανούσας.

Ο αλιγάτορας εντοπίστηκε από ένα ελικόπτερο της τοπικής αστυνομίας και αιχμαλωτίστηκε. Είχε μήκος περίπου 3 μέτρα και ζύγιζε 300 κιλά.

Σύμφωνα με την Κάρολ το θύμα, μια "διακριτική και ευγενική" γυναίκα, ήταν χήρα.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση