ΠΑΣ Λαμία: Γεμάτο το γήπεδο με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 08:47 ΠΑΣ Λαμία: Γεμάτο το γήπεδο με Παναθηναϊκό

Πρόσθετα μέτρα από την αστυνομία για το σπουδαίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής…

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική των Palyoffs της Stoiximan Super League, την Κυριακή 21.04.2024 στις 17:00’ στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” έχουν εξαντληθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που προηγήθηκε μεταξύ των ομάδων και της αστυνομίας, εκδόθηκαν 5.305 εισιτήρια. Τα 500 δόθηκαν στους φιλοξενούμενους που θα καταλάβουν τις κερκίδες 8 και 9 της Θύρας 4.

Αυτό ήταν το πρώτο φετινό SOLD OUT, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια με τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος, υπήρξαν πολλοί… «σκόπελοι» και απαγορευτικά με αποκορύφωμα το ματς της ΑΕΚ που έγινε χωρίς φιλάθλους.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Επίσης από την Τροχαία Λαμίας θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα, απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων την Κυριακή (21-04-2024) και από ώρα 11:00΄ καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από τις 14:00΄ ώρα, την ως άνω ημέρα, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος)

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β.Καψάλη)

· Στην οδό Σταδίου (πρώην οδός Μαλαμίδα) (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση