Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σταθερή βελτίωση έχει η υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 22:55 Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σταθερή βελτίωση έχει η υγεία του ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζει να νοσηλεύεται μεν, έχει όμως σταθερή βελτίωση η υγεία του, δε.

Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ η υγεία του παρουσιάζει «σταθερή βελτίωση» ενώ κάνει θεραπεία για λοίμωξη των πνευμόνων.

Στο ανακοινωθέν που υπογράφει ο καθηγητής Αλμπέρτο Ζανγκρίλο προσωπικός γιατρό του Μπερλουσκόνι και διευθυντής γενικής εντατικής θεραπείας και καρδιοχειρουργικής στο νοσοκομείο του Μιλάνου, μαζί με τον καθηγητή Φάμπιο Τσίτσερι αναφέρεται σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πως «τις τελευταίες 48 ώρες υπήρξε μια προοδευτική και συνεχής βελτίωση στη λειτουργεία των οργάνων που παρακολουθούνται. Οι κυτταρομειωτικές, οι αντιμικροβιακές και οι αντιφλεγμονώδεις θεραπείες παράγουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, επιτρέποντάς μας να εκφράσουμε επιφυλακτική αισιοδοξία».

Χθες, Κυριακή, τον επισκέφθηκε η κόρη του Μαρίνα, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση