Ουκρανία: Ως και 2 χιλιόμετρα υποχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις στο Μπαχμούτ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 21:36 Ουκρανία: Ως και 2 χιλιόμετρα υποχώρησαν οι ρωσικές δυνάμεις στο Μπαχμούτ

Ανώτατος διοικητής του στρατού στην Ουκρανία ανέφερε ότι οι ρωσικές δυνάμεις σε ορισμένα τμήματα της πόλης Μπαχμούτ στα ανατολικά της χώρας υποχώρησαν έως και 2 χιλιόμετρα μετά από αντεπιθέσεις μονάδων του ουκρανικού στρατού.

Ο συνταγματάρχης Ολεξάντρ Σίρσκιι, ο οποίος ηγείται των χερσαίων δυνάμεων της Ουκρανίας, έκανε τη δήλωση αυτή σε ανάρτηση του στο Telegram.

Να σημειωθεί ότι σε ανακοίνωσή του ο ουκρανικός στρατός ανέφερε ότι οι δυνάμεις του προκάλεσαν σοβαρές ζημιές, χωρίς να την καταστρέψουν, στην 72η ρωσική αυτόνομη μηχανοκίνητη ταξιαρχία κοντά στο Μπαχμούτ, τονίζοντας ότι η πόλη αυτή στην ανατολική Ουκρανία παραμένει ο κύριος στόχος της Μόσχας.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση