Μεντβέντεφ: Ο κόσμος στο χείλος της καταστροφής αν η Wagner αποκτήσει τα πυρηνικά της Ρωσίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 20:09 Μεντβέντεφ: Ο κόσμος στο χείλος της καταστροφής αν η Wagner αποκτήσει τα πυρηνικά της Ρωσίας

Θέση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πήρε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία από τον αρχηγό των μισθοφόρων Γεβγκένι Πριγκόζιν να μετατραπεί σε πραξικόπημα ή σε παγκόσμια κρίση, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα μπορούσε να βρεθεί στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα έπεφταν στα χέρια “ληστών”.

Να σημειωθεί ότι το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε επίσης ότι προειδοποίησε τις χώρες της Δύσης να μην επιχειρήσουν να «επωφεληθούν» από την ανταρσία της παραστρατιωτικής οργάνωσης Βάγκνερ για να «προωθήσουν τους ρωσοφοβικούς τους στόχους», διαβεβαιώνοντας ότι η ανταρσία αυτή δεν θα εμποδίσει τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία.

«Όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν», πρόσθεσε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση