Ρομπέρτα Μέτσολα σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου στην πρωθυπουργία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 23:01 Ρομπέρτα Μέτσολα σε Κυριάκο Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου στην πρωθυπουργία Reuters

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη για μία δεύτερη σερί θητεία πρωθυπουργός της Ελλάδας. Τα συγχαρητήριά της έστειλε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα μετά και τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επανεκλογή του αμέσως μετά τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών, που ανέδειξαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ξανά πρωθυπουργό με κατάκτηση αυτοδυναμίας.

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του στην πρωθυπουργία της Ελλάδας για ακόμα μια θητεία. Προσβλέπω στη συνεργασία μας για ανάπτυξη και προκοπή στην Ελλάδα και την Ευρώπη», ανέφερε η κ. Μέτσολα με μήνυμά της στο Twitter στα ελληνικά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση