Στα κόκκινα η παραγωγή των iPhone 15: Τα εργοστάσια συναρμολόγησης προσλαμβάνουν κατά κύματα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 12:51 Στα κόκκινα η παραγωγή των iPhone 15: Τα εργοστάσια συναρμολόγησης προσλαμβάνουν κατά κύματα

Οι μηχανές παραγωγής των νέων iPhone έχουν… πάρει φωτιά.

Στο κόκκινο φαίνεται πως λειτουργούν ήδη τα εργοστάσια παραγωγής της Foxconn για να προλάβουν να παραδώσουν τη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα iPhone 15 στις αποθήκες της αμερικανικής εταιρείας.

Η κινεζική Foxconn εικάζεται πως προχώρησε σε χιλιάδες προσλήψεις για να προλάβει τα deadlines της Apple, ενώ ανακοίνωσε και ένα bonus παραγωγικότητας, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια.

Συνολικά, το μεγαλύτερο από τα εργοστάσιά της, αυτό στην Zhengzhou, έχει στόχο να φτάσει το δυναμικό του στα 10 χιλιάδες άτομα, με τον κάθε υπάλληλο να λαμβάνει πέραν του βασικού μισθού και ένα τεράστιο bonus (περίπου 3,5 μισθούς) για το peak της σεζόν παραγωγής.

Το αρχικό πακέτο που έχει ζητήσει η Apple φτάνει τα 89 εκατομμύρια μονάδες, 14% περισσότερα από πέρσι δηλαδή.

Η Foxconn αναμένεται να κατασκευάσει το 50%-60% αυτών και τη Luxhshare ένα 20%-25% αυτών.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση