Ιράν: Καταδίκη σε θάνατο σε 4 άνδρες για ποτά «μπόμπες» που σκότωσαν 17 ανθρώπους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 11:40 Ιράν: Καταδίκη σε θάνατο σε 4 άνδρες για ποτά «μπόμπες» που σκότωσαν 17 ανθρώπους

Τέσσερις άνδρες που κρίθηκαν ένοχοι για την Παρασκευή και διανομή νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατο 17 ανθρώπων στην επαρχία Αλμπόρζ, καταδικάστηκαν σε θάνατο από δικαστήριο στο Ιράν.

Συνολικά 208 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν τον Ιούνιο στην Αλμπόρζ του Ιράν λόγω κατανάλωσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών. Δεκαεπτά εξ αυτών έχασαν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι καταδικασθέντες αγόρασαν παράνομα αιθανόλη που προοριζόταν για βιομηχανική χρήση. Τη χρησιμοποίησαν για να παρασκευάσουν αλκοολούχα ποτά, τα οποία διένειμαν στη συγκεκριμένη επαρχία του βόρειου Ιράν.

Εκτός των τεσσάρων καταδικασθέντων σε θάνατο, σε άλλους επτά κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 1-5 ετών για την ίδια υπόθεση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mizan.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση