Ο Πούτιν πάει για ακόμα μία τετραετία στην προεδρία της Ρωσίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:13 Ο Πούτιν πάει για ακόμα μία τετραετία στην προεδρία της Ρωσίας

Προς ακόμα μια τετραετία στην προεδρία της Ρωσίας οδεύει ο Πούτιν, αφού σύμφωνα εφημερίδα Kommersant αυτή είναι η πρόθεση του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου.

Στο πλαίσιο μιας διάσκεψης το Νοέμβριο, αξιωματούχοι αναμένουν πως ο Πούτιν μπορεί να ανακοινώσει πως πρόκειται να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου, όπως ανέφερε η Kommersant.

Η εφημερίδα, μία από τις εγκυρότερες της Ρωσίας, ανέφερε πως υπάρχουν και άλλα σενάρια για το τι θα κάνει ο Πούτιν στη διάσκεψη.

Ο Πούτιν, στον οποίο ο Μπόρις Γέλτσιν είχε παραδώσει την προεδρία την τελευταία ημέρα του 1999, έχει ήδη υπηρετήσει ως πρόεδρος περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ηγέτη της Ρωσίας μετά τον Ιωσήφ Στάλιν, ξεπερνώντας την 18ετή θητεία του Λεονίντ Μπρέζνιεφ.

Ο Πούτιν γίνεται 71 ετών στις 7 Οκτωβρίου.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση