Ένας υπερτυχερός νικητής στις ΗΠΑ κέρδισε 1.76 δισ. δολάρια: Το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 16:38 Ένας υπερτυχερός νικητής στις ΗΠΑ κέρδισε 1.76 δισ. δολάρια: Το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει δοθεί

Το νικητήριο λαχείο, που πωλήθηκε ακριβώς στην καρδιά της Καλιφόρνια, κατάφερε να ταιριάξει και με τους πέντε αριθμούς και το Powerball, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ολόκληρο το τζακ ποτ.

Σε μια εκπληκτική τροπή των γεγονότων, ένας κάτοικος της Καλιφόρνιας κατάφερε να κερδίσει το τζακ ποτ της λοταρίας Powerball για δεύτερη φορά το 2023, και αυτή τη φορά, το έπαθλο είναι απίστευτο, ξεπερνώντας το εντυπωσιακό ποσό των 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10), που σηματοδότησε το τέλος ενός αγωνιώδους σερί 35 συνεχόμενων κληρώσεων χωρίς νικητή του τζακ ποτ, το παιχνίδι Powerball που διεξάγεται σε πολλές πολιτείες αποκάλυψε τελικά έναν και μοναδικό νικητή που προκαλεί δέος και διεκδικεί το μεγάλο βραβείο των 1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το νικητήριο λαχείο, που πωλήθηκε ακριβώς στην καρδιά της Καλιφόρνια, κατάφερε να ταιριάξει και με τους πέντε αριθμούς και το Powerball, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά ολόκληρο το τζακ ποτ.


Το μέγεθος αυτού του τζακ ποτ του Powerball είναι απλά συγκλονιστικό, καθιστώντας το, το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του παιχνιδιού. Το τυχερό άτομο που κατέχει το χρυσό δελτίο έχει δύο σημαντικές επιλογές για να διεκδικήσει την εξαιρετική του περιουσία. Μπορεί να επιλέξει το αξιοσημείωτο ποσό των 1,76 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο διανέμεται σε 29 χρόνια σε 30 ετησίως αυξανόμενες πληρωμές, ή μπορεί να επιλέξει την εφάπαξ χρηματική αξία, η οποία ανέρχεται στο εντυπωσιακό ποσό των 774,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: FOX 11 Los Angeles

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση