Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν την είσοδο σήραγγας της Χαμάς στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 21:59 Οι Ισραηλινοί αποκαλύπτουν την είσοδο σήραγγας της Χαμάς στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε επίσης φωτογραφία που δείχνει τα όπλα που εντοπίστηκαν μέσα στο νοσοκομείο Αλ- Γκουντς της Γάζας

Σε ακόμη μία αποκάλυψη για τον τρόπο δράση της Χαμάς προχωρούν οι ισραηλινές δυνάμεις. Με νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι IDF, φαίνεται η είσοδος μιας σήραγγας, η οποία όπως ισχυρίζονται βρίσκεται στο συγκρότημα του νοσοκομείου Αλ Σίφα.

Στο βίντεο φαίνοντα τα κτίρια και ο χώρος γύρω από το νοσοκομείο.

 

Παράλληλα, οι Ισραηλινοί επισημαίνουν ότι εντόπισαν φορτηγό της Χαμάς με όπλα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου.

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε επίσης φωτογραφία που δείχνει τα όπλα που εντοπίστηκαν μέσα στο νοσοκομείο Αλ- Γκουντς της Γάζας.

 
whatsapp_image_2023-11-16_at_20_44_29
whatsapp_image_2023-11-16_at_20_44_30

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση