Έγινε διάσημη δίνοντας σκληρές συμβουλές σε γονείς αλλά κακοποιούσε τα δικά της παιδιά – Δεν τους έδινε φαγητό και νερό, τα χτυπούσε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 11:07 Έγινε διάσημη δίνοντας σκληρές συμβουλές σε γονείς αλλά κακοποιούσε τα δικά της παιδιά – Δεν τους έδινε φαγητό και νερό, τα χτυπούσε

Μια μητέρα, της οποίας οι σκληρές συμβουλές ανατροφής την έκαναν influencer στο YouTube, καταδικάστηκε σε τουλάχιστον τέσσερα χρόνια φυλάκισης για κακοποίηση παιδιών.

Η 42χρονη απολογήθηκε με δάκρυα στο δικαστήριο, καθώς μάθαινε την ποινή της. Προηγουμένως είχε δηλώσει ένοχη για την κακοποίηση και τη λιμοκτονία των παιδιών της.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση