Λονδίνο: Οι στιγμές αγωνίας όταν αεροπλάνο αναπηδά στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 20:49 Λονδίνο: Οι στιγμές αγωνίας όταν αεροπλάνο αναπηδά στον διάδρομο του αεροδρομίου Χίθροου

Αεροπλάνο αναπηδά στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Χίθροου στο Λονδίνο, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων. Βίντεο κατέγραψε τα δευτερόλεπτα της αγωνίας για τους επιβάτες και το πλήρωμα.

 Όπως μετέδωσε το Sky News, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με τη δεύτερη προσπάθεια στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, καθώς η πρώτη προσπάθεια ήταν αδύνατη λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων.

Στο βίντεο του βρετανικού δικτύου, φαίνεται το αεροσκάφος της British Airways να αναπηδά τρεις φορές στην πίστα, προτού οι πιλότοι το σηκώσουν για μία δεύτερη απόπειρα προσγείωσης.

Δείτε το βίντεο:

Η πτήση προερχόταν από την πόλη του Κουβέιτ και είχε προορισμό το Λονδίνο.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση