Οι κληρονόμοι της Σινέντ Ο'Κόνορ ζητούν από τoν Τραμπ να μην παίζει τη μουσική της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 20:22 Οι κληρονόμοι της Σινέντ Ο'Κόνορ ζητούν από τoν Τραμπ να μην παίζει τη μουσική της

Αν γνώριζε η Ιρλανδέζα τραγουδίστρια για αυτή τη χρήση, θα αισθανόταν «αηδιασμένη, πληγωμένη και προσβεβλημένη»

Φαίνεται περίεργη η επιλογή των υπευθύνων σε προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ να παίζουν τραγούδι της Σινέντ Ο΄Κόνορ. Γιατί, θα ρωτήσει κανένας, ένας συντηρητικός υποψήφιος να επιλέγει τη μουσικής μιας αντισυμβατικής μουσικού με την ταραγμένη ζωή;
Και όμως τον Φεβρουάριο ακούστηκε στη συγκέντρωση στο Μέριλαντ, το «Nothing Compares 2 U», το πιο γνωστό τραγούδι της Ο’Κόνορ που πέθανε τον Ιούλιο του 2023.

 

 

Ο φορέας που διαχειρίζεται την κληρονομιά της είπαν στο BBC ότι αν γνώριζε η Ο΄Κόνορ για αυτή τη χρήση, θα αισθανόταν «αηδιασμένη, πληγωμένη και προσβεβλημένη».

Σε δήλωσή τους ο φορέας και η δισκογραφική της Chrysalis Records τονίζουν ότι η Ιρλανδή τραγουδίστρια σε όλη της τη ζωή ακολουθούσε έναν αυστηρό ηθικό κώδικα καλοσύνης και αξιοπρέπειας έναντι στους άλλους. Υπενθυμίζουν δε ότι είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «βιβλικό διάβολο».

Εκτός από το κομμάτι της Ο΄’Κόνορ στην ίδια συγκέντρωση, στις 24 Φεβρουαρίου είχαν ακουστεί το «Dancing Queen» των ABBA, το «Ring of Fire» του Τζόνι Κας και το «Suspicious Minds» του Έλβις Πρίσλει.

Κατά καιρούς και άλλοι καλλιτέχνες έχουν ζητήσει από τον Τραμπ να μην παίζονται τα κομμάτια τους στις συγκεντρώσεις του Τραμπ, όπως η Ριάνα, οι Rolling Stones, ο Μπρους Σπρίνγκστιν, η Αντέλ και ο Έλτον Τζον.

πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση