Συναγερμός στην Ολλανδία: Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε καφετέρια – Εκκενώθηκαν σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 12:02 Συναγερμός στην Ολλανδία: Άνδρας με εκρηκτικά κρατά ομήρους σε καφετέρια – Εκκενώθηκαν σπίτια

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ολλανδία για περιστατικό ομηρίας σε καφετέρια. 

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης για την ομηρία, περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου (30.03.24) άνδρας κρατώντας εκρηκτικά, μπήκε σε καφετέρια της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης κρατά έως 5 ομήρους σε καφετέρια στην πόλη Έντε της ανατολικής Ολλανδίας και η αστυνομία έχει προχωρήσει στην εκκένωση 150 κατοικιών στην περιοχή. 

Άλλα ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο σημείο έχει σπεύσει διαπραγματευτής, ώστε να εκτονωθεί η επείγουσα κατάσταση. 

Το κέντρο της πόλης Έντε, όπου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έχει αποκλειστεί και έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.

Στο παρακάτω βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ρομπότ κινείται προς την καφετέρια.

Η αστυνομία δεν θεωρεί πιθανό το τρομοκρατικό κίνητρο. 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση