Γάτα... ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια - Δείτε πως επέστρεψε στην οικογένεια της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 10:27 Γάτα... ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια - Δείτε πως επέστρεψε στην οικογένεια της

Βρέθηκε από τον διανομέα της Amazon σώα σχεδόν μία εβδομάδα μετά.

Οι γάτες αγαπούν τα κουτιά – όλοι το ξέρουν αυτό. Όμως, η αγάπη αυτή έβαλε σε μπελάδες μια γάτα στη Γιούτα και μαζί και την οικογένειά της. 

Η Γκαλεάνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της, πυροδοτώντας τις αγωνιώδεις, πολυήμερες έρευνες των κηδεμόνων της.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά, το μυστήριο λύθηκε. Η Γκαλεάνα είχε τρυπώσει, παίζοντας, στο κουτί μιας αποστολής της Amazon. Καθώς οι κηδεμόνες της έδωσαν για επιστροφή το δέμα, κάπως έτσι η Γκαλεάνα εστάλη «πακέτο» πίσω στην Καλιφόρνια.

 

 

Παρότι σχεδόν μια εβδομάδα χωρίς νερό και φαγητό, η γάτα βρέθηκε σε καλή κατάσταση από τον διανομέα της Amazon, ο οποίος τη μετέφερε σε κτηνίατρο. Ευτυχώς για την Γκαλεάνα, το μεγάλο κουτί είχε τρύπες και μπορούσε να αναπνέει χωρίς πρόβλημα. 

Η κτηνίατρος με τη σειρά της, μέσω μικροτσίπ εντόπισε την οικογένειά της και τηλεφώνησε για τις απίθανες εξηγήσεις.

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά, είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς της» επιβεβαιώνει η Κάρι Κλαρκ, ιδιοκτήτρια της γάτας. 

«Ήταν τα πιο απίθανα, εξωφρενικά νέα σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή δεν πίστευα την κτηνίατρο, νόμιζα πως επρόκειτο για φάρσα» παραδέχεται η Κλαρκ, η οποία μαζί με τον σύζυγό της έκαναν ένα αεροπορικό ταξίδι άνω των 1.600 χιλιομέτρων για να πάρουν πίσω το οικόσιτό τους.

 

 

«Ήταν απίστευτη η επανένωσή μας. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στα χέρια μου» παραδέχεται η ίδια.

Το να εξαφανιστεί από τη μια στιγμή στην άλλη και να μη γνωρίζει πού βρισκόταν η γάτα τους, ήταν μια «περιπέτεια αβάσταχτη» περιέγραψε η Κλαρκ που συμβουλεύει τους κηδεμόνες να τσιπάρουν τα «παιδιά» τους και να «τριπλοτσεκάρουν τα κουτιά της Amazon». 

Πηγή: BBC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση