Τραγωδία στην Κίνα μετά από κατάρρευση αυτοκινητόδρομου- Σκοτώθηκαν 19 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 30

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2024 13:34 Τραγωδία στην Κίνα μετά από κατάρρευση αυτοκινητόδρομου-  Σκοτώθηκαν 19 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 30 (φωτο: Χ)

Τα αυτοκίνητα έπεσαν σε έναν βαθύ, σκοτεινό λάκκο.

Τραγικός είναι ο απολογισμός ενός δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Κίνα, όταν κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητόδρομου. Όπως μεταδίδει το «ΙndiaΤoday», δεκαοκτώ αυτοκίνητα έπεσαν σε μια πλαγιά μετά την κατάρρευση τμήματος του αυτοκινητόδρομου μήκους 17,9 μέτρων στην πόλη Meizhou στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας. Οι Αρχές ανέφεραν ότι 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την τραγωδία.

 

 

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη στη νότια Κίνα, μετά την έντονη βροχόπτωση τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα.

«19 άνθρωποι είναι νεκροί και 30 βρίσκονται στο νοσοκομείο», ανέφερε το CCTV, όπως μεταδίδει το aljazeera. Σύμφωνα με πληροφορίες του CCTV, όσοι νοσηλεύονται «δεν κινδυνεύουν προς το παρόν», αλλά δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για τα τραύματά τους.

Πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κοινοποιήθηκαν από τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία έδειξαν φλόγες και καπνό να υψώνονται από έναν βαθύ, σκοτεινό λάκκο στον οποίο φαινόταν ότι έπεσαν τα αυτοκίνητα. Οι Αρχές έχουν στείλει περίπου 500 άτομα στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης, όπως ανέφερε το CCTV.

Το Γκουανγκντόνγκ επλήγη από μια σειρά ακραίων καιρικών φαινομένων τις τελευταίες εβδομάδες, από ισχυρές βροχοπτώσεις μέχρι πλημμύρες και έναν θανατηφόρο ανεμοστρόβιλο.

Πηγή Χ: RawsGlobal

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση