Έμιλι Ρατακόφσκι: Το MeToo δεν άλλαξε τίποτα – Απλά, οι άνδρες φοβούνται μην τους πιάσουν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 18:23 Έμιλι Ρατακόφσκι: Το MeToo δεν άλλαξε τίποτα – Απλά, οι άνδρες φοβούνται μην τους πιάσουν

Για το κίνημα του #MeToo μίλησε η Έμιλι Ρατακόφσκι, υποστηρίζοντας ότι ακόμα και όσοι άνδρες «έχουν συμμορφωθεί» δεν το έκαναν γιατί κατανοούν το νόημα του κινήματος και το διακύβευμα για τη ζωή των γυναικών αλλά επειδή «φοβούνται μην τους πιάσουν».

«Το #MeToo δεν έχει αλλάξει τίποτα στον κόσμο» λέει το διάσημο μοντέλο σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok. «Το “cancel culture” επίσης δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι τώρα οι άνδρες φοβούνται τις συνέπειες» υποστηρίζει.

«Ως γονιός, μπορώ να σας πω ότι είναι άλλο πράγμα να μάθεις στο παιδί σου να μην χτυπάει άλλα παιδιά γιατί θα το βάλεις τιμωρία και άλλο να του μάθεις να μην τα χτυπάει, γιατί έχει ενσυναίσθηση και καταλαβαίνει ότι το να χτυπάει άλλα παιδιά δεν είναι ωραίο, γιατί πληγώνονται» λέει στο βίντεό της.

«Σε έναν «κόσμο μετά το #MeToo, έχουν απομείνει πολλά παιδιά, που φοβούνται μήπως πιαστούν. Νομίζω ότι απλώς φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουν ριζικά γιατί πρέπει να αλλάξουν τις πράξεις τους. Επομένως, αυτό δεν αποτελεί πρόοδο» καταλήγει η Έμιλι Ρατακόφκσι.

 

@emrata

 

♬ original sound - Emrata

 

Newsbeast

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση