Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 13:59 Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαίρη Συνατσάκη σε λίγους μήνες θα ανοίξει ένα νέο, σπουδαίο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτό με τον τίτλο «Η ζωή με ένα μωρό».

Η YouTuber, επιχειρηματίας και influencer, διανύει την περίοδο της πρώτης εγκυμοσύνης της και από τη στιγμή που ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη αυτή είδηση για την προσωπική της ζωή, συχνά μοιράζεται μέσω των social media στιγμιότυπα της πρωτόγνωρης καθημερινότητάς της ως εγκύου.

Το τελευταίο από αυτά τα στιγμιότυπα ήρθε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου. Η Μαίρη Συνατσάκη στάθηκε προφιλ στον ολόσωμο καθρέφτη του σπιτιού της και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα της με εμφανή πλέον τα σημάδια της εγκυμοσύνης στο σώμα της. «Κάποια φούσκωσε», σχολίασε η ίδια στην ανάρτησή της η οποία γέμισε στη συνέχεια με σχόλια αγάπης.

 

 

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν την αγάπη τους προς τη Μαίρη Συνατσάκη και το μωρό της που σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο ήταν ο νέος μπαμπάς Μιχάλης Σαράντης, η Άντα Λιβιτσάνου, η Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η Μαρίνα Σάττι. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απευθυνόμενη στη Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε κάτω από την ίδια ανάρτηση: «Είσαι υπέροχη».

Πηγή: ladylike.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση