Αγγελική Ηλιάδη: "Η ζωή μου θα γίνει βιβλίο και θα το γράψω εγώ"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 12:49 Αγγελική Ηλιάδη: "Η ζωή μου θα γίνει βιβλίο και θα το γράψω εγώ"

Για τον χωρισμό της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο του τραγουδιού και τις βλέψεις της για τη συγγραφή ενός βιβλίου για τη ζωή της μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Βιβλίο για τη ζωή της γραμμένο από την ίδια αποκάλυψε πως ετοιμάζει η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία μιλώντας στην κάμερα του MEGA αποκάλυψε πως διανύει μία από τις πιο καλύτερες φάσεις της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτης της στη "Φάρμα", Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο όπως δήλωσε δεν είναι πλέον μαζί, απαντώντας μεταξύ άλλων θετικά στο ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά σε κάποιο reality επιβίωσης.

Στην ερώτηση για το εάν έχει βιώσει άσχημες συμπεριφορές στο επάγγελμά της η Αγγελική Ηλιάδη είπε πως δεν θα ήθελε να καταδικάσει το επάγγελμά της "επειδή ελάχιστοι είχαν κόμπλεξ και ήθελαν να φαίνονται περισσότερο αυτοί ή ένιωθαν ανταγωνιστικά και όλο αυτό τους έβγαινε με πολύ άσχημο και περίεργο τρόπο".

Τέλος, αποκάλυψε πως πρόκειται να γράψει βιβλίο που θα αφορά τη ζωή της και θα το συγγράψει η ίδια λέγοντας πως έχει ήδη έρθει σε επαφή με ορισμένους ανθρώπους. "Η ζωή μου θα γίνει βιβλίο και θα το γράψω εγώ. Είναι κάτι που το έχω συζητήσει με συγκεκριμένους ανθρώπους και υπάρχει ένα πλάνο. Υπάρχουν πράγματα που άλλα ο κόσμος τα ξέρει, άλλα δεν τα ξέρει και θέλω να τα παρουσιάσω εγώ γιατί είναι η αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση