Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκλεισε τα 40 και αυτοσαρκάζεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 15:34 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έκλεισε τα 40 και αυτοσαρκάζεται

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον κριτή του MasterChef από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε τηλεοπτικά, αυτό είναι το χιούμορ του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρήκε άλλη μία ευκαιρία να το εκφράσει αυτή τη φορά στρέφοντάς το προς τον εαυτό του.

O chef μοιράστηκε μία φωτογραφία από τον εορτασμό των γενεθλίων του την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας την ηλικία του και αστειευόμενος με αυτήν.

«Ευχαριστώ από καρδιά για τις ευχές», έγραψε σε Instagram Story που έδειχνε τα κεράκια της σοκολατένιας τούρτας του σε ένα πιάτο μαζί με ένα κουταλάκι που σίγουρα είχε βυθιστεί νωρίτερα στο γλυκό. «Ο σαραντάρης είναι ο νέος της εποχής», συμπλήρωσε με το γνωστό του χιούμορ ο κριτής του MasterChef.

Ο στίχος που τον χρησιμοποίησε παραλλαγμένο για να αυτοσαρκαστεί, ανήκει στο τραγούδι «Ο Πενηντάρης» του Γιώργου Ζαμπέτα. Νέος της εποχής δεν ξέρουμε αν είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά παραμένει ένας νέος στο πνεύμα άνθρωπος. Επιπλέον είναι η ιδιότητα του νέου πατέρα που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο ο chef έχει ανοίξει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του.

Πηγή: ladylike.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση