Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη - Οι πρώτες πληροφορίες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 10:12 Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη - Οι πρώτες πληροφορίες

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Μαίρη Συνατσάκη. Το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό”, η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε τελικά με καισαρική τομή λίγο μετά τις 7:30 το πρωί.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Ίαν Στρατής ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Το ζευγάρι βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον ερχομό της κόρης του.

Τη χαρμόσυνη είδηση έδωσε στη δημοσιότητα το «Πρωινό». Στην εκπομπή μίλησε ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη, ο οποίος αποκάλυψε πως γέννησε με καισαρική τομή στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Όλα πήγαν καλά στον τοκετό και τόσο η Μαίρη Συνατσάκη, όσο και ο Ίαν Στρατής είναι τρισευτυχισμένοι.

Μαζί με το ζευγάρι βρίσκονται φυσικά στο μαιευτήριο και οι συγγενείς τους, που περιμένουν να δουν τόσο το μωρό, όσο και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση