Survivor All Star: Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:33 Survivor All Star: Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Νωρίτερα σήμερα το πρωί αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor All Star.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 8 Ιανουαρίου. 

Δείτε φωτογραφίες που μας έστειλε φίλη - αναγνώστρια από το αεροδρόμιο, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τους παίκτες λίγο πριν εκείνοι αναχωρήσουν για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Γκότσης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Μπόγδανος και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι μερικά από τα πρόσωπα που συναντήσαμε λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και αναχωρήσουν για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και της δημοσιογράφου Ευάννας Ζουμπούρογλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έφτασαν χωριστά και δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη.

Ο μοναδικός που μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν φτάσει απ’ τ’ αξημέρωτα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Πηγή: tlife.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση