Τομ Σάιζμορ: «Δεν υπάρχει ελπίδα» είπαν οι γιατροί για τον 61χρονο ηθοποιό που είναι σε κώμα 10 μέρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:57 Τομ Σάιζμορ: «Δεν υπάρχει ελπίδα» είπαν οι γιατροί για τον 61χρονο ηθοποιό που είναι σε κώμα 10 μέρες

Απελπιστικά τα τελευταία νέα των γιατρών για τον Τομ Σάιζμορ. Ο ηλικίας 61 ετών ηθοποιός έχει πέσει σε κώμα έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στις 18 Φεβρουαρίου.

Η κατάσταση του Τομ Σάιζμορ (Tom Sizemore) δεν έχει βελτιωθεί τις τελευταίες 10 ημέρες από τότε που χτυπήθηκε από εγκεφαλικό, αφήνοντας σε μεγάλη αγωνία την οικογένειά του.

Ο μάνατζερ του ηθοποιού του «Saving Private Ryan», Τσαρλς Λάγκο, είπε στο αμερικανικό περιοδικό «Page Six» ότι ο 61χρονος Σάιζμορ παραμένει «σε κρίσιμη κατάσταση, σε κώμα και στη μονάδα εντατικής θεραπείας».

«Σήμερα (σ.σ. 28.02.2023), οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του ότι δεν υπάρχει άλλη ελπίδα και συνέστησαν να πάρουν την απόφαση να τερματιστεί η μηχανική υποστήριξη που τον κρατά στη ζωή», συνέχισε ο μάνατζερ του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι «η οικογένεια «ζητάει διακριτικότητα» από τα μέσα ενημέρωσης.

Γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, ο Τομ Σάιζμορ βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, που μπορεί να αποβεί τελικά μοιραίο.

Ο ηθοποιός του «Black Hawk Down» κείτονταν αναίσθητος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο 61χρονος Σάιζμορ συνελήφθη πολλές φορές τη δεκαετία του 2000 για ενδοοικογενειακή βία και κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να περάσει συνολικά 17 μήνες στη φυλακή.

Το 2019 και το 2020 συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με τη Maeve Quinlan από το 1996 έως το 1999, ενώ είναι πατέρας των δίδυμων αγοριών Jagger και Jayden, 17 ετών, που απέκτησε με την Janelle McIntire το 2005.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση