Τζέισον Μομόα: Ο διάσημος ηθοποιός κολύμπησε δίπλα σε καρχαρίες στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 12:24 Τζέισον Μομόα: Ο διάσημος ηθοποιός κολύμπησε δίπλα σε καρχαρίες στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα

Ο διάσημος ηθοποιός και σταρ του «Aquaman» και του «Game of Thrones», Τζέισον Μομόα, αποφάσισε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα για τους καρχαρίες με έναν μάλλον παράτολμο τρόπο.

Ο ηθοποιός κολύμπησε στη θάλασσα δίπλα σε καρχαρίες. Ο Τζέισον Μομόα θέλησε έτσι να στείλει ένα περιβαλλοντολογικό μήνυμα που είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γι’ αυτά τα μάλλον παρεξηγημένα θαλάσσια κήτη και να πείσει ότι πρέπει να προστατευτούν κι αυτά, αλλά και οι θάλασσες.

Ο Τζέισον Μομόα ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός είναι μέσα στη θάλασσα φορώντας μάσκα και αναπνευστήρα και δίπλα του κολυμπάνε μικροί καρχαρίες.

Ο Τζέισον Μομόα ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ότι το… κολύμπι του δίπλα στους καρχαρίες είναι στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε μια εκστρατεία για να διατηρηθούν καθαροί οι ωκεανοί του πλανήτη και να προστατευθούν οι καρχαρίες και τα άλλα πλάσματα της θάλασσας.

«Κολυμπάω με καρχαρίες! Πρέπει να κρατήσουμε τους ωκεανούς μας καθαρούς για αυτά τα όμορφα πλάσματα. Ελάτε μαζί μου στην αποστολή μας να τερματίσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης για να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας» έγραψε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram.

Γνωστός ακτιβιστής

Ο Τζέισον Μομόα δεν αποφάσισε ξαφνικά να γίνει υπερασπιστής του περιβάλλοντος και των ζώων. Ο ηθοποιός είναι γνωστός ακτιβιστής και υπερασπιστής της φύσης. Μάλιστα έχει ιδρύσει τη δική του εταιρεία με εμφιαλωμένα νερά, σε μπουκάλια, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση