Σάσα Μπάρον Κοέν: Διακοπές στην Ελλάδα για τον «Μπόρατ» – Ο ενθουσιασμός και οι φωτογραφίες στην Αντίπαρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 22:44 Σάσα Μπάρον Κοέν: Διακοπές στην Ελλάδα για τον «Μπόρατ» – Ο ενθουσιασμός και οι φωτογραφίες στην Αντίπαρο

Στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του βρίσκεται ο Σάσα Μπάρον Κοέν. Ο διάσημος ηθοποιός που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τον Μπόρατ στην ομώνυμη κωμωδία, επισκέφτηκε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές του διακοπές, μαζί με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Άιλα Φίσερ.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Σάσα Μπάρον Κοέν θέλει να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έχει αποκαλύψει πού βρίσκεται, όμως η σύζυγός του, Άιλα Φίσερ, φρόντισε να μοιραστεί υλικό από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις αναρτήσεις της δημοσίευσε στιγμιότυπα μαζί με τον αγαπημένο της, αλλά και με την ίδια να ποζάρει σε διάφορα τοπία.

Όπως μαρτυρά μία από τις δημοσιεύσεις που έκανε, το ζευγάρι επισκέφτηκε την Αντίπαρο. Είναι άγνωστο ωστόσο, αν παραμένουν εκεί ή αν αναχώρησαν για κάποιον άλλο προορισμό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

 

Πηγή: NewsIt

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση