Φουλ ερωτευμένοι Βεζένκοβ και Ελευθεριάδου: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε» - Δείτε φωτογραφίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 19:42 Φουλ ερωτευμένοι Βεζένκοβ και Ελευθεριάδου: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε» - Δείτε φωτογραφίες

Ο Σάσα Βεζένκοβ και η Νικόλ Ελευθεριάδου πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι και γύρισαν την Ελλάδα και τη Βουλγαρία

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι ήταν το φετινό για τον Σάσα Βεζένκοβ και τη Νικόλ Ελευθεριάδου.

Ο μπασκετμπολίστας των Σακραμέντο Κινγκς και η πολίστρια του Ολυμπιακού επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων την Κρήτη και την Κεφαλονιά ενώ απόλαυσαν και τις ομορφιές της Βουλγαρίας της χώρας καταγωγής του Σάσα.

 
bezek_3
bezek_2

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και μετά το ... φινάλε των διακοπών του ανέβασε κοινή ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες και με την λεζάντα: «Ένα καλοκαίρι που θα θυμόμαστε».

bezek_1

Πλέον ο Σάσα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει με τους Σακραμέντο Κινγκς και η Νικόλ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να παίζει στον Ολυμπιακό.

Η πολίστρια συμμετείχε φέτος και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα και ο μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί το 2024 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

zasa
niko_8
nikol_6
nikol_5
nikol_4

Οι δύο τους πλέον δεν θα μένουν στην ίδια πόλη, ούτε καν στην ίδια ήπειρο, αλλά αυτό ίσως "δυναμώσει" και άλλο τον έρωτά τους. Ο Σάσα και η Νικόλ είναι μαζί από το 2022 αλλά έκαναν γνωστή την σχέση τους τον Ιανουάριο του 2023 με την κοινή τους εμφάνιση στο γάμο του Κώστα Σλούκα.

 
nikol_3
nikol_2
nikol_1

Εκείνος είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας της Euroleague και εκείνη έχει κερδίσει με τον Ολυμπιακό δύο φορές την Ευρωλίγκα. Γνωρίστηκαν μέσω φίλων και κατάλαβαν πολύ νωρίς ότι ταιριάζουν.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση