Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: Κοινή απόφαση να μη μιλήσουμε για τον χωρισμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 14:03 Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: Κοινή απόφαση να μη μιλήσουμε για τον χωρισμό

Η δημοσιογράφος επέστρεψε στην τηλεόραση και στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού το σαββατοκύριακο στο MEGA.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον χωρισμό τους και πώς την ενόχλησε η δημοσιότητα.

Ο χωρισμός του ζευγαριού πριν ενάμιση χρόνο

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», σχολιάζει ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σε δύσκολη θέση όμως βρέθηκε και πριν από την απόφαση να χωρίσουν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Τα αναληθή δημοσιεύματα

Έγραφαν ότι ήμουν έγκυος

«Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: «Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν με το καλό. Ήταν πάρα πολύ άβολο.»

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Πολλοί τότε μας έλεγαν έντονα: «Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας;”. Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε».

Πηγή: περιοδικό ΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση