Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη η Ελένη Βουλγαράκη: Η φωτό που πόσταρε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 15:10 Έτσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη η Ελένη Βουλγαράκη: Η φωτό που πόσταρε

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες, Τετάρτη 10/01, ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, με τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη, να αναρτά μια σχετική φωτογραφία.

Όπως έγινε γνωστό τις πρώτες ημέρες του 2024, η 34χρονη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, με τους δύο τους να προσπαθούν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη του έρωτά τους, ακολούθησαν σχετικά «πειράγματα» από τους συνεργάτες της Ελένης Βουλγαράκη, με την ίδια να αποφεύγει να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Ελένη Βουλγαράκη: Το story για τα γενέθλια του συντρόφου της

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης, 10/01, η Ελένη Βουλγαράκη ανέβασε στο Instagram ένα story, στο οποίο καταγράφεται η τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη, γράφοντάς του «Χαρούμενα γενέθλια», στα αγγλικά.

Ο ίδιος, δημοσίευσε βίντεο από την ώρα που σβήνει τα κεράκια, παρέα με φίλους του.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση