Κέιτ Μίντλετον: Βαρύ χειρουργείο στην κοιλιά - Δεν είναι καρκίνος λέει το Παλάτι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 20:13 Κέιτ Μίντλετον: Βαρύ χειρουργείο στην κοιλιά - Δεν είναι καρκίνος λέει το Παλάτι

Ανακοίνωση εκδόθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον για τη νοσηλεία της πριγκίπισσας.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο νοσοκομείο London Clinic και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για έως και δύο εβδομάδες όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και όπως σημειώνει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail "γίνεται αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για καρκίνο".

Το BBC επικαλείται πηγές από το Παλάτι και αναφέρει ότι "αν και δεν επιβεβαιώθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, [οι πηγές] ανέφεραν ότι δεν πρόκειται για καρκίνο".

Σε ανακοίνωσή του, το παλάτι ανέφερε: "Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά".

 

 

Θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες ανάρρωσης

Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είναι μητέρα τριών παιδιών. Μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο από δέκα ημέρες έως δύο εβδομάδες κάτι που παραπέμπει σε βαρύ χειρουργείο που απαιτεί μεγάλη προσοχή μετεγχειρητικά και στενή ιατρική παρακολούθηση. Στη συνέχεια θα συνεχίσει την ανάρρωση κατ' οίκον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα που φέτος γιορτάζεται από την Καθολική και Αγγλικανική Εκκλησία στις 31 Μαρτίου.

Όλο αυτό το διάστημα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα βρίσκεται στο πλευρό της όπως και στο πλευρό των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λούις, 5 ετών.

Το Παλάτι ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι η πριγκίπισσα επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη για την αναβολή των προσεχών υποχρεώσεών της.

"Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα", αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Το γεγονός ότι για την ανάρρωσή της θα χρειαστούν δύο έως τρεις μήνες, δεν αφήνεται ασχολίαστο από τον βρετανικό Τύπο.

Από το χρονικό διάστημα που αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο σε συνδυασμό με τον τόνο της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλάτι γίνεται σαφές ότι "η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή" υπογραμμίζει το BBC. Η Daily Mail σημειώνει επίσης ότι εκτός από την Κέιτ, ούτε ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ταξιδέψει στο εξωτερικό τους επόμενους μήνες, στοιχείο που και αυτό καταδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της.

Πολλές ήσσονος σημασίας παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και ο ασθενής να σταλεί στο σπίτι λίγο μετά, γράφει στο ρεπορτάζ του ο δημόσιας βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Η πριγκίπισσα είχε πολύ γεμάτη ατζέντα τον Δεκέμβριο και δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι ήταν αδιάθετη κατά τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Μόλις πάρει εξιτήριο, αναμένεται να αναρρώσει στην κατοικία της στο Ουίνδσορ, όπου διαμένει τώρα η οικογένεια.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανέφεραν: "Η Βασιλική Υψηλότης Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα με δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της".

Το παλάτι πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα γνωρίζει το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει η εγχείρησή της και ελπίζει ότι το κοινό "θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της".

Το Παλάτι του Κένσιγκτον αναφέρει αναφέρει ότι θα παρέχει ενημερώσεις μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση.

Η Κλινική του Λονδίνου, London Clinic κοντά στο Regent's Park στο κέντρο του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 1932 και αυτοχαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ιδιωτικό νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση