Eurovision: To unplugged βίντεο κλιπ του Zari - Η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει ζωντανά με μουσικά όργανα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 09:30 Eurovision: To unplugged βίντεο κλιπ του Zari - Η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει ζωντανά με μουσικά όργανα Φώτο: YouTube

Η Μαρίνα Σάττι, στο νέο unplugged βίντεο κλιπ τραγουδάει ζωντανά έχοντας μουσικά όργανα στο πλάι της να τη συνοδεύουν.

Την πρώτη live εκτέλεση του Zari που θα τραγουδήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision παρουσίασε το επίσημο κανάλι του μουσικού διαγωνισμού στο You Tube. Η Μαρίνα Σάττι, στο νέο unplugged βίντεο κλιπ τραγουδάει ζωντανά έχοντας μουσικά όργανα στο πλάι της να τη συνοδεύουν όπως κλαρίνο, τουμπερλέκι, ζουρνάς, πλήκτρα...

Όσο για το σκηνικό; Και πάλι απλό και ελληνικό. Μια παρέα έχει στήσει ένα γλέντι. Στο τραπέζι υπάρχουν ελληνικά εδέσματα, το κέφι φουντώνει και η Μαρίνα Σάττι πιάνει το μικρόφωνο και τραγουδάει το Zari.

Πότε θα διαγωνιστεί

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου με την Μαρίνα Σάττι να εμφανίζεται στην 4η θέση στον Β' Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊού, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β' Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Πηγές: Eurovision Song Contest, THETOC.GR

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση