Μαρίνα Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή στο ρούχο που θα φορέσει στη Eurovision

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 11:27 Μαρίνα Σάττι: Η μεγάλη αλλαγή στο ρούχο που θα φορέσει στη Eurovision

Σε αποκαλύψεις για τις προετοιμασίες για την Eurovision 2024 προχώρησε η Μαρίνα Σάττι, κάνοντας αναφορά στην αλλαγή που προέκυψε στο κοστούμι της.

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν ταξιδέψει για το Μάλμε της Σουηδίας για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2024.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές της τελευταίας στιγμές που έγιναν στο ρούχο που θα φορέσει επί σκηνής.

“Θα σας δώσω ένα update γιατί προχθές στην Συνέντευξη Τύπου είχαμε πει ότι έτσι κι αλλιώς κάνουμε αλλαγές. Τώρα εμφανίστηκε ένα τελείως νέο κοστούμι. Υπήρχε το πρώτο κοστούμι, που βάζαμε και βγάζαμε και χθες το βράδυ προέκυψε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Μάλλον προς τα εκεί θα πάμε” είπε η Μαρίνα Σάττι και εξήγησε:

“Εμφανίστηκε ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Πειραματιζόμαστε ακόμα. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα είναι σε σχήμα σταυρού και η κάθε πλευρά είναι 18 μέτρα. Θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη τρέχεις, παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι. Πρέπει να ταιριάζει και με τα visuals και με τα ρούχα των χορευτών”.

“Χορεύω πολύ, πάρα πολύ, όλη την ώρα. Πιστεύω ότι και το τραγούδι το “σηκώνει”. Άλλες χρονιές μπορεί να ήταν σε δεύτερη προτεραιότητα η κίνηση, τώρα θα είναι σε πρώτη” σημείωσε, επίσης, η Μαρίνα Σάττι.

Όσο για την χορογραφία είπε: “Επειδή και το τραγούδι έχει διαφορετικές ποιότητες και υφές και ατμόσφαιρες, στην ουσία αυτό επιτυγχάνουμε και με το οπτικό κομμάτι. Στη χορογραφία υπάρχουν στιγμές που είναι πιο μαλακές και άλλες πιο δυναμικές και ακραίες. Για εμάς και η επιλογή του τραγουδιού καθορίστηκε απ’ αυτή την παράμετρο, ότι είναι ένας διαγωνισμός που έχει και θέαμα, μέσα απ’ την τηλεόραση, δεν είναι σύνθεσης τραγουδιού”.

Η συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση