Άρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 16:32 Άρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor»

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έχει προχωρήσει στην ζωή του, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

Μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες του από έξοδό του με μία άγνωστη γυναίκα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που στην εκπομπή σήμερα (30/4) σχολίαζαν το θέμα, ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μηνύματα στην Μάρτζυ Λαζάρου απαντώντας σε αυτά που ακούγονται.

«Επειδή μου στέλνει μηνύματα ο Άρης Σοϊλέδης, γιατί βλέπω ότι παρεξηγήθηκε μάλλον επειδή λέμε για τις εκπομπές και επειδή δεν θέλω να αιωρούνται πράγματα… Άρη μου μεταφέρουμε κάποια πράγματα που ακούστηκαν στις εκπομπές! Δεν είπα ποτέ ότι ισχύει ή δεν ισχύει ότι είναι μαζί. Μου είπε ότι δεν ισχύει!», ανέφερε αρχικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε: «Να διευκρινίσουμε κάτι; Δεν υπήρχε τίποτα την περίοδο που η Μαρία έλλειπε! Το διευκρινίζουμε, δεν είναι ωραίο και αυτό που ακούστηκε από άλλες εκπομπές, το διευκρινίζουμε εμείς μέσα από την δική μας εκπομπή. Μου ζήτησε να διευκρινιστεί ότι δεν υπήρχε τίποτα, γιατί πραγματικά ήταν άσχημο».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση