Oppenheimer: Έσπασε κι άλλο ρεκόρ -Έγινε η πιο επιτυχημένη βιογραφική ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 10:52 Oppenheimer: Έσπασε κι άλλο ρεκόρ -Έγινε η πιο επιτυχημένη βιογραφική ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου

Ένα ακόμη ρεκόρ έσπασε η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, το «Oppenheimer».

Χθες, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τελευταία επίσημη μέτρηση η ταινία «έσπασε» ένα ακόμη ρεκόρ, και είναι η πιο επιτυχημένη βιογραφική ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η εικόνα του Κίλιαν Μέρφι ως «πατέρα της ατομικής βόμβας» φιγουράρει πλέον στην κορυφή του box office, ξεπερνώντας σε εισπράξεις τα 912 εκατ. δολάρια, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Bohemian Rhapsody».

Το Twitter γράφει: «Η ταινία #Oppenheimer ξεπέρασε τα 912 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είναι πλέον η βιογραφική ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών, ξεπερνώντας το "Bohemian Rhapsody"».

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση