Survivor All Star - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 16:28 Survivor All Star - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Νέα δυνατή μάχη το βράδυ της Δευτέρας στον Άγιο Δομίνικο. Ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία, ποιος θα είναι υποψήφιος.

Σαρωτικό ήταν το Survivor All Star στην πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, πράγμα που επιβεβαιώνουν και τα ποσοστά τηλεθέασης που "έγραψε" ο ΣΚΑΪ στο πρώτο επεισόδιο.

Εκεί, είδαμε την ομάδα των μπλε και των κόκκινων, των Μαχητών και των Διάσημων να δίνουν και την πρώτη τους σκληρή μονομαχία στο στίβο μάχης, από την οποία προέκυψε και η πρώτη ασυλία, μαζί και ο πρώτος υποψήφιος.

Το πρώτο αγώνισμα κέρδισαν οι "Διάσημοι" με τον Στέλιο Χανταμπάκη να δίνει την τελική νίκη στην ομάδα του, η οποία κέρδισε και το έπαθλο αλλά και την ασυλία. Οι Μαχητές, λοιπόν, βρέθηκαν για πρώτη φορά στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι τελικά ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και δήλωσε πως ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε από όλη την ομάδα.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για την ομοφωνία, ωστόσο δήλωσε πως δέχεται την απόφαση της ομάδας του.

Survivor All Star - Spoiler: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Δευτέρας, στο δεύτερο επεισόδιο του Survivor All Star θα δούμε μία ακόμη δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Απόψε, όμως, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή του NEWS 24/7, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, τη μάχη κερδίζουν οι Μπλε, οι οποίοι θα πάρουν και την ασυλία.

Έτσι, οι Διάσημοι θα κληθούν να ψηφίσουν και να υποδείξουν τον δεύτερο της εβδομάδας προς αποχώρηση.

Οι ίδιες πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως αυτός θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση