Survivor All Star – Spoiler: Ανδρική υπόθεση η αποχώρηση – Ποιοι θα βρεθούν στον τάκο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 18:09 Survivor All Star – Spoiler: Ανδρική υπόθεση η αποχώρηση – Ποιοι θα βρεθούν στον τάκο

«Σκάει» απόψε η οικειοθελής «έξοδος» από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Δυσκολότερη υπόθεση από ότι περίμεναν οι παίκτες φαίνεται πως είναι ο νέος κύκλος του Survivor. Και μπορεί, οι υποψήφιοι Survivor να έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο φορώντας τα «καλά» τους, γρήγορα όμως τα έβγαλαν, φόρεσαν τα μαγιό τους και ρίχτηκαν στη μάχη της επιβίωσης.

Οι κόντρες και οι εντάσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα ενώ ήδη δυο παίκτες έχουν βρεθεί στον τάκο. Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, ενώ από το χθεσινοβραδινό συμβούλιου του νησιού, στο πλευρό του σχεδιαστή κοσμημάτων, βρέθηκε ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε ενοχλημένος ότι «Δεν είμαι εγώ ο πιο αδύναμος κρίκος».

Όμως και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star θα συνεχιστούν οι εντάσεις, οι κόντρες και τα… νεύρα καθώς η πείνα ήδη έχει «χτυπήσει» τους παίκτες. Αυτό κάνει τους Διάσημους και τους Μαχητές να ριχτούν στον στίβο μάχης με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο μπας και μπορέσουν να φάνε κάτι περισσότερο από καρύδα.

Survivor All Star – Spoiler: «Σκάει» απόψε η οικειοθελής αποχώρηση

Κάποια όμως παίκτρια ήδη έχει φτάσει στα όριά της και η σκέψη της οικειοθελούς αποχώρησης από το Survivor All Star «τριβελίζει» το μυαλό της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η νεαρή παίκτρια ήθελε πάρα πολύ να αντέξει και να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου όμως ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και της εμφανίστηκε από την προηγούμενη φορά που βρισκόταν στο Survivor, επανήλθε δυναμικά και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από το reality.

Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor να ενημερώσει τόσο τον Γιώργο Λιανό όσο και τους συμπαίκτες της πως επιθυμεί να αποχωρήσει.

Μάλιστα στο trailer του Survivor ακούγεται και ο Γιώργος Λιανός να λέει: «Αν θεωρείς ότι το κορμί σου ή η ψυχική σου κατάσταση δεν σου επιτρέπει να φτάσεις σε αυτά τα όρια, αν θέλεις να αποχωρήσεις τώρα».

Survivor All Star – Spoiler: Οι δυο άνδρες που θα βρεθούν στον τάκο

Ανδρική υπόθεση αναμένεται να είναι η πρώτη αποχώρηση από το Survivor. Ποιος παίκτης θα δει νωρίς – νωρίς την πόρτα της εξόδου;

Οι δυο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Δυο ακόμα όμως άνδρες θα βρεθούν στο πλευρό της και θα τεθούν στη διάθεσή του τηλεοπτικού κοινού το οποίο και θα είναι ο τελικός κριτής.

Τα spoilers που κυκλοφορούν πολλά και αναφέρουν πως στο αγώνισμα για την 3η ασυλία του Survivor νικητές θα αναδειχθούν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας οι οποίοι και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού… ήρεμοι καθώς δεν θα πρέπει να βγάλουν και άλλον παίκτη στον τάκο και θα μείνουν μόνο με τον Κώστα Παπαδόπουλο ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι χαμένοι θα οδηγηθούν στην κάλπη και θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, και σύμφωνα με τα spoilers το όνομα που θα βγει είναι αυτό του Γιώργου Ασημακοπούλου. Οι Μπλε όμως θα πρέπει να δώσουν άλλο ένα όνομα ως υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτό αναμένεται να είναι του Τάκη Καραγκούνια.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι, αν τα spoilers που κυκλοφορούν, θα επαληθευτούν….

πηγή: newsbeast.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση