Survivor All Star: Οι Κόκκινοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την αποχώρηση του Στάθη - "Σε φάγανε"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 09:47 Survivor All Star: Οι Κόκκινοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες για την αποχώρηση του Στάθη - "Σε φάγανε"

Σαν "βόμβα" έπεσε στην ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το Survivor All Star. Τα σχόλια των Κόκκινων για Ελευθερία Ελευθερίου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε τεντωμένο σχοινοί οι σχέσεις των παικτών στην ομάδα των Διασήμων του Survivor All Star, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (06/03) με νέο επεισόδιο γεμάτο εντάσεις.

Η απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης έχει αφήσει μουδιασμένους τους συμπαίκτες του, ενώ όπως μεταδόθηκε στο trailer, οι Διάσημοι ψάχνουν να βρουν ποιος ευθύνεται πίσω από την απόφασή του αυτή.

"Να φτάσει να 'πνιγεί' από όσα γίνονται εδώ μέσα... Ευθύνομαι εγώ", ακούγεται να λέει ο Νίκος Μπάρτζης στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας χωρίς να διστάζει να πετάξει τα βέλη του εναντίον της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι στα πρόσωπά τους βλέπει υποκρισία.

"Εγώ σιχαίνομαι.. δεν θέλω κάποιους ούτε να τους κοιτάξω", σχολιάζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό Συμβούλιου του νησιού.

Οι παίκτες καλούνται να συμμετάσχουν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και η νίκη είναι το μόνο που ζητούν, καθώς σε περίπτωση που ηττηθούν θα πρέπει να αναδείξουν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Η ένταση που επικρατεί στους Κόκκινους μεταφέρεται και στο Συμβούλιο, όπου η Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορείται από τους συμπαίκτες της, ενώ το γέλιο της χαρακτηρίζεται "αναίδεια" από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση