Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 09:53 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την ασυλία - Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Ποιοι κερδίζουν και ποιος θα βγει υποψήφιος από την κάλπη, συμπληρώνοντας την τετράδα.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star απόψε, Τρίτη (07/03), στον ΣΚΑΙ.

Οι εντάσεις στους Κόκκινους συνεχίζονται μετά από το χθεσινό ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα και τις αντιπαραθέσεις με την Ελευθερία Ελευθερίου, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την τρίτη ασυλία

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα "ριχτούν" στη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι Διασήμοι αγχώνονται ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη τρεις υποψήφιους από την ομάδα τους και δίνουν τα πάντα για να την κερδίσουν.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, τελικά οι Κόκκινοι καταφέρνουν να επικρατήσουν, ενώ οι Μπλε θα οδηγηθούν στην κάλπη.

Survivor Spoiler: Οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, οι Μπλε καλούνται να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους, για πρώτη φορά για αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βγει μέσα από την κάλπη και θα είναι υποψήφιος μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Εντάσεις θα επικρατήσουν και στην ομάδα των Μπλε, όπως βλέπουμε στο σημερινό trailer.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (07/03)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση