Survivor All Star: Η υποψήφια που «βαρέθηκε» να βγαίνει στον τάκο και το πρωταπριλιάτικο ψέμα - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 10:05 Survivor All Star: Η υποψήφια που «βαρέθηκε» να βγαίνει στον τάκο και το πρωταπριλιάτικο ψέμα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ελένης, η... κυβίστηση του Μαρτίκα, η «απαγορευμένη λέξη» και η μάχη αντρών και γυναικών για την ασυλία

Η 13η εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους Μπλε να γνωρίζουν ακόμα μια ήττα σε αγώνισμα ασυλίας και να βγάζουν ξανά στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου και ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα που έκανε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κλάψει και τον Σάκη Κατσούλη να τα... χάσει.

Σε ότι αφορά την 12η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αυτή ολοκληρώθηκε με την αποβολή των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση που φάνηκε να αποδυναμώνει τους νέους Μπλε, καθώς ηττήθηκαν και στις 3 ασυλίες από τους νέους Κόκκινους, μιας και οι δυο ομάδες άλλάξαν συνθέσεις. Όμως ανέκαμψαν και νίκησαν τα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού, αλλά έχασαν ακόμα έναν παίκτη τους με την Ελένη Χαμπέρη να επιστρέφει στην Ελλάδα και πριν αποχωρήσει να εκφράζει την επιθυμία της να κερδίσει το Survivor All Star ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη νέα ημέρα που ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να κάνει την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα… κωλοτούμπα στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με τον 45χρονο φαρμακοποιό να βάζει στην άκρη τις διαφορές που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου και να αποφασίζει να δώσει πια μια ευκαιρία στη 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια.

«Μαθήματα ζωής δεν μπορούν να σου δώσουν μόνο οι κακουχίες. Μαθήματα ζωής μπορούν να σου δώσουν και οι χαρακτήρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, που κολυμπάνε σε ωκεανούς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Μιλάμε για την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Ελευθερία σήμερα νιώθει ότι θα πάρει την ομάδα στην πλάτη της και θα κερδίσουμε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού. Το νιώθει, το πιστεύει και πολλές φορές έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει και πράξη. Για να δούμε μια νέα εβδομάδα για την Ελευθερία που ξεκινάει. Πρώτος αγώνας ασυλίας, ας της επιτρέψουμε να κάνει τα θαύματα που πιστεύει. Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε και εμείς» δήλωσε στην κάμερα ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε και με νέες προμήθειες για τις δυο ομάδες. Στους Μπλε τις έφερε στην καλύβα η Μελίνα Μεταξά και την Ελευθερία Ελευθερίου να ακούει μια λέξη... απαγορευμένη.

«Κοιμόμουν καλά-καλά, έριξα έναν ωραίο μεσημεριανό ύπνο και ήρθε η Μελίνα με τις προμήθειες μας! Ξεκινήσαμε να μετράμε τις προμήθειες. Άκουσα όμως μια λέξη που λέω «ωχ» και είχα την ελπίδα να μην την σχολιάσει κανένας» παραδέχθηκε, αρχικά, η 33χρονη τραγουδίστρια.

Με τη σειρά της, η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτό το ρυζάκι είναι για γεμιστά» για να την διορθώσει αμέσως η Ρία Κολοβού λέγοντας, ενώπιων της Ελευθερίας Ελευθερίου, πως «το καρολίνα είναι για γεμιστά! Καρολίνα θέλουν τα γεμιστά».

«Μπορείτε να μη λέτε κακές λέξεις μέσα στην καλύβα» υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Σπύρος Μαρτίκας για να συνειδητοποιήσει η Ρία Κολοβού τι ακριβώς είχε πει και να ξεσπάσει εύλογα σε γέλια. Κάτι που μιμήθηκαν άλλωστε και οι περισσότεροι συμπαίκτες της εκείνην την ώρα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. «Όχι τέτοιες λέξεις στην καλύβα, απαγορεύονται! Απαγορευμένες λέξεις».

«Η Ελευθερία χαμογέλασε, το έπιασε. Ο Μάριος δεν ξέρω αν το κατάλαβε, πάντως σηκώθηκε και αποχώρησε» τόνισε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor All Star με την Ρία Κολοβού να διευκρινίσει στην συμπαίκτρια της, Ελευθερία Ελευθερίου τα εξής. «Αχ, ρε παιδιά! Συγγνώμη να σου πω. Συγγνώμη. Είμαι ξανθιά, αλήθεια».

Οι Μπλε ξεκίνησαν να μαγειρεύουν με την Ελευθερία να διαπιστώνει πως έχει χαθεί το αλάτι και να αρχίζει να ψάχνει τις τσάντες. Όταν η Στέλλα Ανδρεάδου επέστρεψε από τις βουτιές της στη θάλασσα έγινε έξαλλη με την τραγουδίστρια.

«Η Eλευθερία μου είπε ότι ψάχνουν απεγνωσμένα το αλάτι αλλά δεν το βρίσκανε και άνοιξε την τσάντα μου και τα έκανε όλα άνω κάτω… η αλήθεια είναι με πείραξε αυτό… το αλάτι ήταν στο τσεπάκι από δίπλα, θα μπορούσε πρώτα να ψάξει δίπλα και μετά να ανοίξει την τσάντα δεν είναι ωραίο και ευγενικό να ανοίγουμε ξένες τσάντες αλλά οκ τι να πω», είπε 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής.

Πριν οι δυο ομάδες ριχτούν στη μάχη για την 1η ασυλία της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε μια αλλαγή. Πλέον στο στίβο μάχης δεν θα υπήρχαν ανάμεικτοι αγώνες αλλά το νέο φορμάτ θα είχε αντρικό και γυναικείο σκέλος.

Οι παίκτες των δυο ομάδων συναντήθηκαν ξανά στο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να τους επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star ανακοίνωσε πως η μπλε ομάδα θα είχε την ευκαιρία να δυναμώσει, ψηφίζοντας ποιον παίκτη θα... έκλεβαν από τους Κόκκινους.

Οι ψήφοι των μελών της μπλε ομάδας του Survivor All Star μοιράστηκαν στα δυο, ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Σάκη Κατσούλη. Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός διάβαζε όμως τις ψήφους των Μπλε, η ζυγαριά έγειρε ξεκάθαρα στον… νικητή του Survivor 2021, ο οποίος έπρεπε άμεσα να παραδώσει την μπαντάνα στην κόκκινη ομάδα αφήνοντας παράλληλα μόνη την σύντροφο του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και να μεταφερθεί στην μπλε ομάδα.

«Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είμαι ο μοναδικός έξω από τα νερά μου γιατί όλοι οι υπόλοιποι έμειναν εκεί που είναι. Δεν ξέρω πως θα είναι η επόμενη μέρα» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, ο δυναμικός παίκτης. Την ίδια ώρα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπορούσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση ξεσπώντας σε κλάματα και δηλώνοντας πως «νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα».

«Καταλαβαίνω ότι αυτή η εξέλιξη επηρεάζει ιδιαίτερα τους δυο σας και είναι κάποιες μέρες που στο Survivor μένουν χαραγμένες στο μυαλό μας για την εξέλιξη που ήρθε. Καταλαβαίνω ότι αυτή η μέρα, για σένα ειδικά Μαριαλένα που ζεις αυτό το περιστατικό, η δεύτερη ημέρα του Απρίλη είναι πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά ακόμη εδώ έχει απόψε Πρωταπριλιά επομένως, Σάκη Κατσούλη, γύρνα στην ομάδα σου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός ξεσπώντας τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες σε γέλια για αυτή την φάρσα που έστησε στο ζευγάρι.

Όταν οι Μπλε πήγαν στην κάλπη σχεδόν παμψηφεί έβγαλαν ξανά στον τάκο την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Το αφήνω απλά και περνάει όλο αυτό αλλά τι να πω. Αν θεωρούμε εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα. Αυτό έχω να πω. Δεν έχω πιάσει κανέναν παίκτη και εννοείται πως είναι αποδεκτή η υποψηφιότητα, αλλά έχουν και άλλοι κάνει κακό αγώνα σήμερα» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, εμφανώς ενοχλημένη, η 33χρονη Κύπρια τραγουδίστρια για τη νέα της υποψηφιότητα στο Survivor All Star.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση