Survivor Spoiler: Κλάματα και τεράστια ένταση - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 10:25 Survivor Spoiler: Κλάματα και τεράστια ένταση - Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τον αγώνα

Σκληρή αναμέτρηση για τις δύο ομάδες του Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο. Μεγάλη έκπληξη με την ομάδα που κερδίζει.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (5/4) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ.

Στις παραλίες τα νεύρα είναι πολλά και η ένταση στις δύο παραλίες είναι αρκετά μεγάλη.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι δύο ομάδες διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο επικοινωνίας και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για την πολυπόθητη νίκη.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε, που έχουν χάσει όλες τις ασυλίες αυτής της εβδομάδας, στο επεισόδιο της Τρίτης βρέθηκαν ξανά στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν ξανά κάποιον από την ομάδα τους.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη τρεις υποψήφιους που είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας. Λίγο πριν την ψηφοφορία των Μπλε, επικράτησε μια νέα ένταση στην ομάδα, ανάμεσα στην Στέλλα Ανδρεάδου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νικόλα Αγόρου την Ελευθερία Ελευθερίου και την Ρία Κολοβού.

Τελικά από τη νέα ψηφοφορία προς έκπληξη πολλών παικτών, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ρία Κολοβού, η οποία φάνηκε δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα.

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το αγώνισμα

Στο αποψινό αγώνισμα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο θα συνοδεύεται και από φαγητό. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους παίκτες, που επιθυμούν να κατακτήσουν τη νίκη.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι Κόκκινοι φαίνεται πως θα κερδίσουν τον αποψινό αγώνα στον στίβο μάχης και θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση