Survivor Spoiler: "Κλείδωσε" η αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 13:44 Survivor Spoiler: "Κλείδωσε" η αποχώρηση - Αυτός ο παίκτης φεύγει απόψε

Μεγάλη έκπληξη στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ποιος παίκτης εγκαταλείπει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (14/06) το Survivor All Star μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τις κόντρες ανάμεσα στους παίκτες να είναι πολλές.

Η χθεσινή ψήφος του Νίκου Μπάρτζη και οι δηλώσεις του περί στρατηγικής, έβαλαν "φωτιά" στην ομάδα των Μπλε, με τους παίκτες να τον κατηγορούν ότι δρα με πονηριά.

"Ήθελε να λειτουργήσει υποχθόνια και με δόλιο τρόπο. Είναι ο άνθρωπος που θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του. Μέχρι τώρα, Νίκο μου, μας έλεγες "ελάτε, φέρτε τους δυνατούς να αναμετρηθούμε". Φοβήθηκες Μπάρτζη, να βγεις με δυνατούς;" ακούγεται να λέει η Στέλλα Ανδρεάδου στο trailer.

Ακόμη, όμως, και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας, όπως η Μαριαλένα, φαίνεται να συμφωνούν. "Μην λες στους άλλους ότι φοβούνται, γιατί ο πρώτος που φοβάται είσαι εσύ", δηλώνει παίκτρια των Κόκκινων.

Ο ίδιος, πάντως, επιμένει στο σκεπτικό του: "Εμένα ο στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό. Από 'κει και πέρα, τι μου λέτε, δεν έχω ιδέα".

Survivor: Απόψε η αποχώρηση της εβδομάδας

Στο σημερινό επεισόδιο, οι δύο ομάδες θα δώσουν ό,τι δυνάμεις έχουν στον αγώνα επάθλου, ο οποίος αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικός.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι παίκτες θα δώσουν μάχη σώμα με σώμα, ενώ "μελανό" σημείο του αγώνα θα είναι μία αγκωνιά που φαίνεται να δίνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Νίκο Μπάρτζη. Στο Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει, ένας παίκτης θα αποχωρήσει.

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τέσσερις και είναι οι εξής: Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Ηλίας Μπόγδανος, Στέλλα Ανδρεάδου.

Ένας από τους παραπάνω παίκτες θα εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης, λίγες εβδομάδες πριν τον Μεγάλο Τελικό.

Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, η παίκτρια που φεύγει απόψε είναι η Μελίνα Μεταξά.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τετάρτης (14/06)

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση