Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 12:24 Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Λίγο πριν τη τελική ευθεία του Survivor All Star, δύο μεγάλα φαβορί αποχωρούν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (26/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΪ και οι εξελίξεις αναμένονται να είναι πολλές.

Η αλλαγή των ισορροπιών ανάμεσα στους παίκτες, μετά από την ένταση Σταυρούλας - Μάριου, θα είναι εμφανής και θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

"Είδε αλλαγή συμπεριφοράς, λέει, από εμένα, επειδή πήρα τον Σάκη και όχι τον Ηλία. Πήγε να με πατήσει κι άλλο. Δηλαδή έτσι είναι οι φίλοι; Και ο Μάριος και η Στέλλα ξαφνικά γύρισαν να πουν ότι πρόδωσα τη Μπλε ομάδα; Από τον Μάριο δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση. Προδοσία" λέει στο trailer η Σταυρούλα, η οποία ξεσπά σε κλάματα.

"Δεν είναι κάτι που έβγαλα από το μυαλό μου. Είναι γεγονότα που έχουν συμβεί όλα αυτά. Σε αυτό απέτυχες" λέει με τη σειρά του ο Μάριος.

Οι παίκτες θα "ριχτούν" στον στίβο μάχης διεκδικώντας την ατομική ασυλία, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, ο Γιώργος Λιανός θα προχωρήσει σε μια σημαντική ανακοίνωση:

"Απόψε βγάζουμε την πρώτη υποψηφιότητα. Ο MVP ή η MVP, ο παίκτης ή η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στον πρώτο και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα έχει ένα μοναδικό δικαίωμα: να καθορίσει άλλον έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Να βάλει άλλον έναν παίκτη ή άλλη μια παίκτρια στο παιχνίδι υποψηφιοτήτων".

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Δευτέρας (26/06)

Survivor Spoiler: Αυτοί οι δύο παίκτες αποχωρούν αυτή την εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, από το Survivor, στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη, θα αποχωρήσει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, την εβδομάδα αυτή θα αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δούμε στις επόμενες δύο αποχωρήσεις της εβδομάδας τον Ηλία Μπόγδανο και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, που αποτελούν δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί, να αποχωρούν οριστικά από το Survivor All Star.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση