Μονομάχος: Δεν έχει ξαναγίνει – Εξόντωσε τους αντιπάλους και έφυγε με 16.947 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 20:17 Μονομάχος: Δεν έχει ξαναγίνει – Εξόντωσε τους αντιπάλους και έφυγε με 16.947 ευρώ

Ο Μιχάλης Γαρμπής είναι ο πρώτος back to back νικητής του “Μονομάχου” καθώς ανέβηκε στην αρένα έχοντας κερδίσει 1.117 ευρώ από το προηγούμενο παιχνίδι και μετά πήρε άλλα 15.830 ευρώ.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης (04/10) στον «Μονομάχο», με τον Χρήστο Φερεντίνο, στον ΣΚΑΙ, δικαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που μοιράζει καθημερινά πολλά χρήματα σε όσους συμμετέχουν.

Ο 23χρονος Μιχάλης Γαρμπής που εργάζεται σε Escape Room, χάρη στις γνώσεις, την τόλμη του αλλά και με τη βοήθεια της τύχης, εξόντωσε τους 5 τελευταίους αντιπάλους του και αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής, με 15.830 ευρώ.

Ένα βήμα πριν, τα έπαιξε όλα για όλα όταν άλλαξε την τελευταία στιγμή την απάντησή του στην επόμενη ερώτηση και δικαιώθηκε.

Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος back to back νικητής καθώς ανέβηκε στην αρένα του Μονομάχου έχοντας κερδίσει 1.117 ευρώ από το προηγούμενο παιχνίδι του με την Έλενα Λάρδη.

Έτσι κατάφερε να φύγει από τον «Μονομάχο» με κέρδη 16.947 ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί έως τώρα στο παιχνίδι!

Μονομάχος: Δείτε το βίντεο με τη νίκη του Μιχάλη Γαρμπή

Την προηγούμενη μέρα, ο Μιχάλης Γαρμπής και ο Χρήστος Φερεντίνος αποκάλυψαν πως έχουν γνωριστεί στο παρελθόν, καθώς ο παρουσιαστής είχε πάει στο Escape Room που δουλεύει ο παίκτης. Το θέμα ήταν «Αποκάλυψη» και ο 23χρονος ήταν ντυμένος ζόμπι και κυνηγούσε τον Φερεντίνο.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση