«True Detective»: Έρχεται η 4η σεζόν με τις Τζόντι Φόστερ και Κάλι Ρις - Το τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 15:44 «True Detective»: Έρχεται η 4η σεζόν με τις Τζόντι Φόστερ και Κάλι Ρις - Το τρέιλερ (φωτο youtube)

Στις αρχές του 2024 η πρεμιέρα.

Έρχεται η 4η σεζόν της σειράς «True Detective» με τις Τζόντι Φόστερ και Κάλι Ρις και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε να δίνει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπόθεση.

Οι δύο ηθοποιοί ενσαρκώνουν τις ντετέκτιβ Λιζ Ντάνβερς και Εβαντζελίν Ναβάρο, οι οποίες στην 4η σεζόν του «True Detective: Night Country» βρίσκονται μπλεγμένες σε μια φρικτή δολοφονία. Η εν λόγω δολοφονία σχετίζεται με μία υπόθεση που πήγε στραβά πριν από χρόνια, στην Αλάσκα.

Οι δύο ντετέκτιβ ψάχνουν να λύσουν την υπόθεση εξαφάνισης έξι ανδρών που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal Arctic. Το δίδυμο θα πρέπει να σκάψει στις στοιχειωμένες αλήθειες που βρίσκονται θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο.

Από το ΗΒΟ κυκλοφόρησε το τρέιλερ της σειράς «True Detective: Night Country». Είναι μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του HBO, βραβευμένη με πέντε Emmy. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Μεξικανής Ίσσα Λόπες, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Φιν Μπένετ, Φιόνα Σο, Κρίστοφερ Έκλεστον, Ισαμπέλα Σταρ Λαμπλάνκ, Τζον Χοκς και Άννα Λαμπ

Το «True Detective: Night Country» αναμένεται στο Max από τις 14 Ιανουαρίου του 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση